2 nya elbilar att hålla koll på som kommer 2022

februari 28, 2022 0 Comments

2 nya elbilar att hålla koll på som kommer 2022

När Elon Musk presenterade Teslas första fordon som enbart är elektriskt, fick världen upp ögonen för fungerande elbilar. Sedan dess har de modeller som andra tillverkare tagit fram för att konkurrera med Teslas varit mer eller mindre misslyckade när det gäller hur kapacitet och kvalité. Teslas monopol på att installera laddbox världen över har nu också fått konkurrens vilket gör det möjligt för fler biltillverkare att få all in i elbilsrallyt.

Absolut finns det några modeller av elbilar som fungerat någorlunda bra, men till exempel Audi har haft stora problem med att bilar liver sitt eget liv och helt plötsligt kan bromsa in på motorvägen utan att du satt foten på bromsen.!

Att det varit brist på ease laddbox har självklart inte hjälpt de traditionella tillverkarna att ta övertyga kunderna om att skaffa sig en elbil.

Men det kommer garanterat att förändras 2022, då många traditionella biltillverkare nu skapat sig egen erfarenhet av att bygga elbilar som kunderna kan lita på.

Nya elbilar för 2022

BMW iX1 kommer att vara en elektrisk crossover baserad på X1. Bilen debuterade som ett koncept på bilsalongen i Frankfurt 2017 och har väckt stort intresse världen över. Bilen kommer att vara en konkurrent till Mercedes EQA och kommer kunna laddas med halo charge amps.

CITROËN AMI kommer att börja producera sin lilla elbil Ami nästa år. Det är första gången någonsin som de tillverkar den här typen av bil, och fans av märket behöver inte vara oroliga för kvaliteten. Det är troligt att den kan leasas för en låg kostnad och samtidigt har den en fantastisk räckvidd som är idealisk för stadskörning eller som elektrisk mopedbil. Installera laddbox hemma till denna och du kommer ha en milkostnad som knappt är märkvärd i plånboken. Behöver du kunna ladda din elbil, kontakta en duktig elektriker södertälje idag och få en installerad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *