Tråkig trappa? Här är 3 tips för att snygga till den

april 29, 2022 0 Comments

Tråkig trappa? Här är 3 tips för att snygga till den

 

Det finns många saker i våra hem som kan anses tråkiga eller opersonliga. Som husägare vill man gärna att ens bostad ska ha den där personliga touchen som gör att man kan se att det är ett hem man själv äger. Vi inreder, renoverar och gör om tills vi känner oss nöjda och belåtna med våra bostäder. En av sakerna som kan vara så himla tråkiga är våra trappor! Det finns ingenting som är personligt eller unikt med en trappa, kanske ni tänker nu, men – det går att ordna! Här kommer 3 tips för hur man snyggar till en tråkig trappa.

 

  1. Måla

 

En trappmålning kan göra en tråkig trappa till en rolig trappa! Det behöver inte vara en avanceras målning, men att bara måla trappa till en ny färg, eller måla ett motiv, kan göra att man får en helt egen prägel på sin trappa. Kanske målar ni om trappan i en stark färg som står i kontrast mot det övriga huset?

 

  1. Renovera

 

Om man bor i ett äldre hus med en sliten trappa kan man alltid göra en trapprenovering! Det är ett bra sätt att sätta sin egen prägel, genom att antingen ta till vara på den gamla trappan och rusta upp den, eller installera en helt ny, modern variant. Det finns mängder av vackra trappor att bygga och något som passar alla stilar – oavsett om man gillar rustika, bohemiska trappor, eller nätta och moderna varianter.

 

  1. Dekorera

 

Ett enkelt sätt att snygga till en trappa på är att dekorera den! Sätt upp lite fejkväxter, ljusslingor eller klistermärken och gör den till ett mästerverk. Att göra någonting gammalt fint igen behöver inte kosta massor av pengar, det krävs bara lite kreativitet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *